A Nemzeti Sport a FIFA-gálán készült közös képpel futtatja a lap főszerkesztőjének benyalós Orbán-interjúját

idióta rekordok
2017 január 11., 07:42
comments 149

A Mészáros Lőrinc-közelbe került Nemzeti Sport élére nemrég delegált felcsúti Szöllősi György, Orbán házi „sportújságírója” új, eddig soha nem látott mélységbe juttatta a Nemzeti Sportot. Ebbe:

photo_camera Szöllősi György interjúja Orbán Viktorral a Nemzeti Sport 2017. január 11-i számának 2. oldalán

A lelkes Szöllősinek Orbán elmondta, hogy Maradona neki olyan, mint a megközelíthetetlen Nemo kapitány: nem tudtak beszélgetni, mert Maradona nem tud angolul, Orbán meg spanyolul.

A „futballrajongó kormányfő” (in: Szöllősi) azt mondta,

azért ülhetett Maradona mellé, mert Puskás székét tartották fent a róla elnevezett akadémiát megalapító Orbánnak.

A magyar Blatter azt is elmondta, hogy sokakkal beszélt, informálisan egyeztetett több befolyásos sportvezetővel, akiktől segítséget remélhetünk a 2024-es budapesti olimpiai pályázatban.

A cikkhez mellékelt fotó egyébként ugyanaz, amit Orbán Viktor Facebook-oldalára is kitettek, csak arról levágták Szöllősit.

Szöllősi Eva Longoriát is elkapta egy közös fotóra:

Maradonát pedig egy pazar szelfire:

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt