A Nemzeti Sport a FIFA-gálán készült közös képpel futtatja a lap főszerkesztőjének benyalós Orbán-interjúját

idióta rekordok
2017 január 11., 07:42
comments 148

A Mészáros Lőrinc-közelbe került Nemzeti Sport élére nemrég delegált felcsúti Szöllősi György, Orbán házi „sportújságírója” új, eddig soha nem látott mélységbe juttatta a Nemzeti Sportot. Ebbe:

Szöllősi György interjúja Orbán Viktorral a Nemzeti Sport 2017. január 11-i számának 2. oldalán
photo_camera Szöllősi György interjúja Orbán Viktorral a Nemzeti Sport 2017. január 11-i számának 2. oldalán

A lelkes Szöllősinek Orbán elmondta, hogy Maradona neki olyan, mint a megközelíthetetlen Nemo kapitány: nem tudtak beszélgetni, mert Maradona nem tud angolul, Orbán meg spanyolul.

A „futballrajongó kormányfő” (in: Szöllősi) azt mondta,

azért ülhetett Maradona mellé, mert Puskás székét tartották fent a róla elnevezett akadémiát megalapító Orbánnak.

link Forrás

A magyar Blatter azt is elmondta, hogy sokakkal beszélt, informálisan egyeztetett több befolyásos sportvezetővel, akiktől segítséget remélhetünk a 2024-es budapesti olimpiai pályázatban.

A cikkhez mellékelt fotó egyébként ugyanaz, amit Orbán Viktor Facebook-oldalára is kitettek, csak arról levágták Szöllősit.

Szöllősi Eva Longoriát is elkapta egy közös fotóra:

link Forrás

Maradonát pedig egy pazar szelfire:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.