Hétköznapi hős: Az ember, aki egyesével lépkedett le egy Excel-táblázat aljára

internetek
2017 január 11., 15:15
comments 192

Hunter Hobbs szórakoztató videókat gyárt Youtube-ra, de sokmillió társához képest ő nem a felületes, olcsó szórakoztatást hajszolja, hanem a súllyal rendelkező, valódi téttel bíró feladatok után ered.

Legutóbbi videójában azt rögzítette, ahogy lelépked egy Excel-táblázat aljára. Mindezt ráadásul csupán a lefelé billetnyű megnyomásával, semmi csalás, semmi billetnyűkombináció nem fért bele.

link Forrás

Hobbs jól felkészült a feladatra: rengeteg kajával,energiaitalokkal és játékokkal készült. Majd nekiment a feladatnak és győzött, 9 és fél órával később elérte a legalsó, 1048576-adoik sort. Azt eddig is lehetett tudni, hogy ennyi sor van egy Excel-táblázatban, de arról eddig nem volt információnk, hogy mennyi idő ezt manuálisan, csak a lefelé gombot nyomva elérni. Most már ezt is tudjuk.

Fáradt vagyok, éhes vagyok és fáj a kezem, ami elég szomorú. Ez volt az Excel-kihívás. Ne csináljátok utánam.

- zárul a videó. (Motherboard)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.