Verte és rugdalta a fiatalokat a nagykanizsai nevelőintézet rendésze

2017 január 13., péntek 8:04
67

Vádat emeltek a nagykanizsai nevelőintézet egyik rendésze ellen. A közfeladatot ellátó személy által elkövetett bántalmazással vádolt férfi többször is ütötte, rugdosta az intézetben elhelyezett fiatalokat.

Egy alkalommal a mosókonyhába lökött be egy fiút, akit kétszer arcon, egyszer gyomron vágott. Az eset után figyelmeztette az eset tanúit, hogy ne beszéljenek a történtekről, mert annak következményei lesznek. A nevelőt pedig megkérte, hogy ne jelentse az esetet. A nevelő nem is jelentette, bár később, a vizsgálat során már beszámolt a verésről.

Egy hónappal az első eset után a rendész a menzán sorban álló fiatalok közül kötött bele egy magyarul nem is beszélő német fiúba. "Keménynek érzed magad?" - kérdezte tőle magyarul, majd a választ meg se várva, háromszor lábon rúgta. Később tenyérrel tarkón is vágta. A nevelők ezt az esetet sem jelentették, az étteremben tartózkodó nevelő ezért a vizsgálat során szóbeli figyelmeztetést kapott. (Via HVG)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt