Lecserélték Fluimucil Ábel gyilkos szinkronját

Tbg
reklám
2017 január 14., 11:29
comments 242

A Bors írta meg, hogy a magyar interneten különös szinkornja miatt negatív karriert befutott Fluimucil reklámot, feltehetően az ellenérzések miatt, végül lecseréltek.

„A kisfiú eredeti, selypes hangja helyett már egy jobban beszélő, idősebb gyerekét lehet hallani, aki jóval fésültebben teszi fel a kérdést: De miért?”

– írja a lap.

Ilyen volt az eredeti:

link Forrás

És ilyen az új:

link Forrás

A gyártó cég nem akart nyilatkozni az ügyben a Borsnak, amely aziránt édeklődött, mi volt pontosan a szinkroncsere hátterében. (
)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.