Lecserélték Fluimucil Ábel gyilkos szinkronját

reklám
2017 január 14., 11:29
comments 242

A Bors írta meg, hogy a magyar interneten különös szinkornja miatt negatív karriert befutott Fluimucil reklámot, feltehetően az ellenérzések miatt, végül lecseréltek.

„A kisfiú eredeti, selypes hangja helyett már egy jobban beszélő, idősebb gyerekét lehet hallani, aki jóval fésültebben teszi fel a kérdést: De miért?”

– írja a lap.

Ilyen volt az eredeti:


És ilyen az új:


A gyártó cég nem akart nyilatkozni az ügyben a Borsnak, amely aziránt édeklődött, mi volt pontosan a szinkroncsere hátterében. ( Bors )

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt