Leia hercegnőt nem támasztják fel digitálisan

Tbg
2017 január 14., szombat 7:17
55

Nem fogják digitálisan „feltámasztani” a Star Wars-sorozat újabb epizódjainak kedvéért a Luke Skywalker testvérét játszó Leia hercegnőt, jelentette be a Lucasfilm pénteken.

Carrie Fisher hatvan évesen tavaly év végén hunyt el váratlanul, nem sokkal azután, hogy bemutatták az SW-széria újabb mozifilmes darabját, a Zsivány Egyest.

Leia hercegnőként vagy Leia Organa tábornokként az újonnan készülő epizódokban is szerepeket kapott volna, ahogy újra feltűnt az Erő ébredésében is Harrison Ford oldalán.

A Zsivány egyesben mindenesetre egy digitális feltámasztást láthattak a nézők: a brit színászt Peter Cushingot renderelték újra a nézők kedvéért, hiszen a színész még a hetvenes években alakította a legendás Grand Moff Tarkin szerepét.

"Carrie Fisher mindig is a Lucasfilm családjába tartozott. Ő volt a mi hercegnőnk, a mi tábornokunk és ami a legfontosabb, a barátunk. Még mindig fáj elvesztése. Őrizzük emlékét mint Leia hercegnő, és törekszünk arra, hogy megőrizzük emlékét a Star Wars univerzumában”

- fogalmazott a Lucasfilm.

Az viszont továbbra sem világos, hogy az SW-széria 2019-ben bemutatásra kerülő részében, hogyan oldják meg a színésznő hiányát. A következő, idn bemutatni tervezett epizódhoz mindenesere tavaly már leforgatták a jeleneteit. (Reuters)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt