Nyerges Zsolt azt állítja, nem verekedett össze Simicskával

Tbg
politika
2017 január 14., 12:10
comments 59

„Hallottam már egy-két hülyeséget, de ez a jereváni rádió kategóriája. Bárki találja ki ezeket a sztorikat, nagyon élénk a fantáziája”

– mondta a Közgép közelmúltig második embere, Nyerges Zsolt az Indexnek.

Nyerges szerint a jereváni rádió szerepét ebben az esetben a Pesti Srácok és a Magyar Idők tölti be, amelyek azt írták, egy vadászházban kezdődöt baráti murin tettlegességig menő vita bontakozott ki közte és Simicska Lajos között.

„Az az igazság, hogy belefáradtunk az elmúlt évek mindennapi küzdelmeibe”

– fogalmazott Nyerges, miért hagyta ott végül a Közgépet, amely egészen odáig, hogy össze nem veszett egymással Orbán Viktor miniszterelnök és Simicska, az állami tenderekkel leginkább foglalkoztatott cég volt.


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.