„A zsaruk kihozták a blökit”

bűnügy
2017 január 15., 18:44
comments 54

Ezek a veretes sorok a Zsaru Magazinban jelentek meg:

Dunakeszin a zsaruk állatvédőknek segítettek január 5-én délután. Egy ingatlan tulajdonosa meghalt, az állatait kellett kimenteni a rossz körülmények közül,

a füles azonban dacolt a segítőkkel,

többször meglépett előlük. Legutóbbi felbukkanásakor az állatvédők résen voltak, és a rendőrökkel közösen megfogták a vacogó nyulat.

Még aznap Tahitótfaluban egy másik négylábú szorult hatósági segítségre. Egy lakatlan ház üres medencéjébe esett egy kiskutya. A szentendrei rendőrök létrán előbb átmásztak a 2,5 méteres kerítésen, majd a medencébe ereszkedtek a rémült és fázó kutyáért.

A zsaruk kihozták a blökit,

elvitték az állatorvosi rendelőbe, ahol a csip alapján a kalandort azonosították, és értesítették a gazdáját.

Utóbbihoz készült illusztráció természetesen az év rendőrfotója:

Azaz:

Köszönjük! (Magyar Rendőr tumblr)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.