Vietnamiak támadtak közterület-felügyelőkre a Golgota téren

2017 január 16., hétfő 11:29
108

A közterület-felügyelők vasárnap 12:20 körül a józsefvárosi Golgota téren megállítottak egy teherautót, mert a vezetője a kötelező haladási irányt nem tartotta be.

A helyszíni bírság kiszabása közben a vietnami sofőr elfutott, és rövid időn belül visszatért a főnökével. Amikor meglátták, hogy időközben kerékbilincset szereltek fel a kocsira, vita alakult ki a közterület-felügyelőkkel, és dulakodni kezdtek.

A vita közben odaért egy harmadik, egyelőre ismeretlen társuk, aki a kezében lévő fémcsővel megfenyegette a közterület-felügyelőket. A csövet a földre dobta, és kétszer megütötte az egyik közterület-felügyelőt, majd elmenekült a helyszínről.

Ekkor az egyik vietnámi férfi felvette a fémcsövet, és ráütött vele a másik közterület-felügyelő kézfejére, aki könnyű sérüléseket szenvedett.

A kiérkező járőrök akadályozták meg a további dulakodást, és a helyszínen elfogták a verekedő vietnami férfit, akit az előállítása után gyanúsítottként hallgattak ki.

Vele szemben az őrizetbe vétele mellett a BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitánysága hivatalos személy elleni erőszak miatt indított nyomozást. A rendőrség előterjesztést tesz előzetes letartóztatásának indítványozására, míg az ismeretlen, menekülésben lévő társát továbbra is keresik. (police.hu)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt