Őrült nagy fesztivállal készül Trump beiktatására a magyar jobboldal

POLITIKA
2017 január 17., 17:26
comments 299

Péntek este hatalmas post-truth fesztivállá alakul át a Szabadság tér a Reagan-szobor és a szovjet emlékmű közötti része, ahol Donald Trump beiktatásának örömére az ‘56Lángja Alapítvány Jobb Világrend Beiktatási Partit szervez. Ahogy írják:

„Évtizedek óta várjuk, hogy a pusztulásba rohanó világunkat valami csoda mégis megmenti az utolsó pillanatban. Csak remélni tudjuk, hogy ez a csoda most van születőben.”

A lineup még az újraindult Sajtóklub névsoránál is sokkal erősebb.

A valóság utáni korszakban rejlő lehetőségek értékeléséhez Bayer Zsolt, Bencsik András, Bogár László, Nógrádi György és Tóth Gy.László nyújtják majd a szakértelmet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt