Young Thug legújabb klipjének rendezője bebizonyította, hogy a sztár nélkül is lehet tökéletes klipet forgatni

Még csak január van, így talán kicsit elhamarkodott odaítélni az év klipje címet Young Thug Wyclef Jean című számának, de mégis megkockáztatnám. Ryan Staake rendezőnek ugyanis sikerült az a bravúr, hogy a főszereplő távollétében is leforgatta a klipet.

Young Thug, az atlantai rapper* ugyanis végül egyáltalán nem vett részt a forgatáson.

Illetve végül, bő tíz órás késéssel megérkezett a helyszínre, de aztán nem volt hajlandó kiszállni a kocsiból. Így végül csak azért jelenik meg egyáltalán a klipben, mert átküldött pár másodpercnyi felvételt, amit maga forgatott magáról.

Staake amúgy a klipben vall az eredeti koncepciójáról is. Ő nagyon egyszerű klipre gondolt, szimplán egy kamerával felvette volna, ahogy Thug elégeti a klip költségvetését. Az se lett volna rossz, de így még értelmesebben elköltöttnek tűnik az a százezer dollár, amit rászántak.

*Ezt kénytelen voltam kikutatni, már csak azért is, hogy újra mindenkinek ajánlhassam Donald Glover zseniális vígjátéksorozatát, az Atlantát, ami részben az atlantai rap-szcénáról is szól.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.