Végre: egy napon belül leszedték az orvul pontos időt mutató órát a Széll Kálmán tér összevissza járó órájáról!

Budapest
2017 január 18., 06:40
comments 227

Mivel a Széll Kálmán téri óra köztudomásúlag összevissza jár, ezért tegnap valaki, egy gerilla, egy hacker, sőt talán terrorista gaztettként odatapasztott egy olcsó órát, ami hallatlan módon a pontos időt mutatta még délután is:

link Forrás

Hála a Magasságosnak a tér felügyeletéért felelős felügyelők hamar urai lettek a helyzetnek. Mára eltüntették a felkavaró nyomokat, még a „Hol a régi óra?” feliratot is, így az oszlop végre büszkén hirdethette valamivel reggel 8 után, hogy 12:42 múlt.

Fotó: Plankó Gergő
photo_camera Fotó: Plankó Gergő

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.