Fűrész került az orangután elé, úgy kezdte el használni, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne

ÁLLAT
2017 január 19., 13:02
comments 122

Hamarosan jön a BBC formabontó természetfilm-sorozata, a Kém a vadonban (Spy in the Wild), amiben olyan szituációkban rögzítenek vadállatokat, ahogy korábban nemigen láthattuk még őket.

link Forrás

A BBC most ügyes kampányfogásként el is kezdte kiszórni az előzeteseket, ilyen volt múltkor a játékmajmot gyászoló majomcsapat esete, most pedig itt ez a nőstény orangután, akinek egy fűrész kerül a keze ügyébe. És úgy kezdi el használni, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne.

Majd melléültettek egy robotorangutánt, amitől pedig egy külön verseny indult el köztük. Végül az igazi orangután egyszerűen ráunt az egészre és kiszállt. (Mashable)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.