Meitu, a csodafegyver, amivel talpon maradhatsz a végletekig elcukisodott világunkban

képzavar
2017 január 19., 19:36

Puhány egy korban élünk. Manapság mit sem számít a klasszikus szépség, inflálódott az erő és a szellem. Kutyába sem veszik a sármot és a szexuális kisugárzást. A közösségi média, a Snapchat, az Instagram és társaik korában az aranyosság lett a legfőbb érték. Nyálas egy kor a miénk, amit egy rózsaszín vattával kitömött elmacskásodott pussy generation tart a kipárnázott markában. Aki manapság nem aranyos, az akár meg is dögölhet.

De vannak ám, akik nem születnek olyan mézédesnek, mint egy bébi süni. Azok, akiknek mondjuk kiül az arcára a gonoszság vagy az együgyűség vagy egyszerűen meggyűrte őket az élet, azok kössék fel magukat egy dohos pincében?

Jó hírem van. Eljutott hozzám a Meitu, az applikáció, ami bárkit tengermély érzelmű, könnyes szemű, elképesztően aranyos, sőt tündéri manga lánykává varázsol.

Korábban már foglalkoztunk a világ legjobb retusáló appjával, a Perfect365-el, ami a legegyszerűbb halandóból is pillanatok alatt lelúgozott arcú Rogán Cecíliát varázsol.

De ennél bőven többre képes a Meitu. Nemcsak új szemszínt, hibátlan bőrt, több és más fazonú hajat, dúsabb kebleket kölcsönöz, de egy gombnyomásra az univerzum legbájosabb teremtényévé, hiperérzékeny manga Chiivé alakítja a legsavanyúbb Savanyú Jóskákat is.

photo_camera Nézzék, ahogy a Meitu minden pökhendiséget eltakar, a helyére pedig szűzies ártatlanságot és őszinte, forradalmi lelkesedést lehel!
photo_camera A Meitu csodákra képes. A Fidesz súlyos cukiságdeficittel rendelkező alelnökéből is képes tejfölért rimánkodó cirmos kismacskát varázsolni.
photo_camera Kádár János kedvessége máig megkérdőjelezhetetlen. De a kommunista diktátorok szeretetínsége csillapíthatatlan. Így hát ráküldtünk egy leheletnyi észak-koreás Meitut, és annyira cukker lett, hogy az ember legszívesebben megölelné.
photo_camera Ki ez az aranyos szexológus néni, Lux Elvira? Nem, ő bizony napjaink Aczél Györgye, Fekete György a Magyar Művészeti Akadémia elnöke.
photo_camera Az ország adószedője, Tállai András bizony hendikeppel indul a globális cukiságversenyben, de Meituval olyan, mint egy duci kisfiú a csúszda tetején. Az ember legszívesebben megcsipkedné az orcáját, és benyomna pár pillecukrot az apró csókos szájába.
photo_camera Franck Ribéry, egyesek szerint a világ legijesztőbb labdarúgója. Csak volt. Passzold ide a labdát, te szappanbuborékot könnyező csibész!
photo_camera Heller Ágnes közveszélyes filozófus bűnözőből egy gombnyomásra Kalán néni lett.
photo_camera Erdélyi Péter barátom egyébként is az egyik kedvenc fotótémám, de Meituval megküldve még a szokásosnál is bájosabb.

(Örök hála és köszönet Kovács Patríciának a segítségért)