2017 leglazább/leglustább/legpofátlanabb betörője győri

bűnügy
2017 január 20., 10:48
comments 88

Zárszerelővel törettek fel egy lakást szerdán Győrben. A Kisalföld beszámolója szerint a rabló egyszerűen a lakás tulajdonosának adta ki magát, kihívta a szakembert, és kinyitatta vele az ajtót.

A szerelőnek a zárat vádő pajzsot flexszel kellett lefeszítenie, ami olyan zajjal járt, hogy a szomszédok érdeklődését is felkeltette. Ők kérdőre vonták a tettest, aki közölte velük, hogy ő a lakás új tulajdonosa, amit a szomszédok készségesen elhittek.

Miután sikerült a zártörés, a betörő kifizette a szerelőt, megkínálta egy pohár vízzel, majd miután az elment, ő átkutatta a lakást és minden készpénzt magához vett.

A győri rendőrség most egy 30 év körüli férfit keres, aki a szomszédok szerint feltűnően drága, márkás ruhákat viselt. De hát ki bízna ezek után ezekben a szomszédokban?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.