Jézusom, micsoda szexkesztyűben jelent meg Trump felesége a Fehér Ház kapujában!

2017 január 20., péntek 15:42
195

Látszatra legalábbis remek hangulatban várták Obamáék a Trump házaspárt a Fehér Ház kapujában. Annyira, hogy Barack a megfelelő lélektani pillanatban villámpuszit nyomott Michelle arcára.

Aztán befutottak Trumpék. Melania Asszony egyértelműen túlöltözte a titokzatos okból felöltőben szerencsétlenkedő, emiatt bálnaszerűen kinéző Donaldot.

Az új First Lady nyakban trükkös szabású, térdet takaró világoskék ruháját a hozzá húzott szexkesztyűk és a fenyegetően hegyes orrú, 45-ösnek kinéző, azonos színű magassarkú cipője teszik a Beiktatás sztárjává. A szintén híresen jól öltözködő Michelle Obama a ruhájával is üzen: a rafináltan laza, otthonos hangulatú, mégis elegáns borvörös darab hangosabban kiabálja, hogy NINCS ITT SEMMI LÁTNIVALÓ, NEM KELL BESZARNI, mintha a testére sprézte volna ezt a feliratot.

Melania és Doland Trump is ugyanahhoz a híres amerikai divattervezőhöz, Ralph Laurenhez fordultak ruhaügyben. Az amerikai divatelemzők szerint Melania Trump ruhája egyfajta főhajtásként értelmezhető a híres first lady, Jackie Kennedy Onassis klasszikus öltözködési stílusa előtt.

A megfigyelők egy emberként hördültek fel, amikor a puszikat híresen szűkmarkúan osztogató Michelle Asszony csókkal köszöntötte Donald Trumpot. Az már sokkal kevésbé ment eseményszámba, hogy Melania és Barack között is elcsattant, aminek el kellett csattannia.

A nagy kérdés persze az, hogy mit hozott ajándékba Melania Asszony abban a ruhájához színben smakkoló türkizkék dobozban, amit átadott Michelle Asszonynak, hogy az rövid úton átpattintsa a férjének.

Ezek után nem is csoda, hogy a fél világ torka kiszáradt a gondolatra, mit művelhettek ezek négyen, miután bevonultak a Fehér Ház néven ismert szextanyára. Reméljük, hogy Donald nem bírja ki, és nemsokára elkezdi kitwitelni a képeket.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt