Teljes látogatási tilalmat vezettek be egy zalaegerszegi kórházban

Egészségügy
2017 január 20., 10:46
comments 13

Az influenzajárvány miatt kedd óta érvényes részleges korlátozás után mától teljes látogatási tilalom lépett életbe Zalaegerszegen, a Zala Megyei Szent Rafael Kórházban – közölte az MTI-vel a kórház.

Közlöték, hogy prevenciós jelleggel, saját hatáskörben, a halmozott influenzaszerű megbetegedések miatt péntektől a zalaegerszegi Zrínyi úti belső és a pózvai külső telephelyen, mindegyik fekvőbetegosztályra kiterjed a látogatási tilalom.

A kórházban a halmozottan előforduló influenzaszerű megbetegedések miatt keddtől a II-es belgyógyászati osztályon, a kardiológiai rehabilitációs osztályon meg a csecsemő-, gyermek- és koraszülött osztályon már részleges látogatási tilalom volt érvényben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.