28 sajtó-helyreigazítási pert nyert a Jobbik a fideszes médiával szemben

politika
2017 január 21., 13:12
comments 107

Néhány hónap alatt 28 sajtó-helyreigazítási pert nyert a Jobbik kormánypárti médiumokkal (Origo, Ripost, Lokál, Magyar Idők, 888, Pesti Srácok) szemben – közölte a Jobbik szóvivője sajtótájékoztató után telefonon az MTI-vel

link Forrás

Szűcsné Major Ildikó elmondta, hogy 2016 meghatározó volt a magyar médiapiac számára, a Fideszhez közeli nagyvállalkozók sorra vásárolták fel a különböző sajtóorgánumokat, tévécsatornákat, és ezek „a kormánypropaganda mellett elképesztő hazugságokkal, karaktergyilkosságokkal, mocskolódással, lejáratással töltik meg” hasábjait, műsorait, ezzel züllesztve a tömegtájékoztatás színvonalát. (Erről itt írtunk.)

Egy hónapja egy másik ellenzéki párt, az Együtt képviselője, Juhász Péter 12 pert nyert a hazudozó TV2 ellen.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.