Fullra pakolták lopott fával a falopásra átalakított Ladát

bűnügy
2017 január 23., 16:15
comments 102

Az igali rendőrök szombaton 11 óra körül Patalom külterületén egy rendszám nélküli, fával telepakolt, átalakított Lada vezetőjét és utasait igazoltatták. Elismerték, hogy a fákat ők vágták ki és tulajdonították el jogtalanul egy közeli erdőből. Nem is tehettek volna mást, így nézett ki a kocsi:

photo_camera Fotó: police.hu

A körzeti megbízottak O. M. 37 éves, H. N. 33 éves, valamint B. T. 25 éves büssüi lakosokat elfogták, és előállították az Igali Rendőrőrsre meg a Kaposvári Rendőrkapitányságra.

photo_camera Fotó: police.hu

Szabadlábon hagyásuk mellett lopás miatt hallgatták ki őket. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt