A Netflix megvette a Gawker bukásáról készült dokumentumfilmet

FILM
2017 január 24., 15:47
comments 31

Bár az internet legmenőbb blogbirodalmat egy pankrátor hára mögé bújva, titkos méregkeverőként térdre kényszerítő meleg milliárdos és a hozzá sok tekintetben hasonlító ellenfelének sztorija hollywoodi játékfilmért kiált, 2016. óta olyan kevés idő telt el, hogy az is csoda, hogy az ügyről már el is készült egy dokumentumfilm.

Ha nem ismered a sztorit, itt egy összefoglaló.

link Forrás

Nick Denton, a magyar származású, a blogolásban rejlő potenciált az elsők között megérző és ebből a csúcsponton 3-400 millió dolláros értékűre becsült bloghálózatot építő, majd mindezt egyetlen perben elveszítő figurája, vele szemben a Paypal-alapító milliárdos Peter Thiellel, aki tíz év teljes titokban tartott ármánykodás végén állt rajta bosszút, tökéletes filmes páros. Ezt érezte meg Brian Knappenberger, aki dokumentumfilmet készített a sztoriról, Nobody Speak: Hulk Hogan, Gawker and Trials of a Free Press címen.

Mielőtt a Netflix futtatná, a filmet a Sundance Fesztiválon mutatják be.

(via Hollywood Reporter

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.