Zsolti pillantást lopott, és -10-ről rögtön -9-re emelkedett a hőmérséklet

életmód
2017 január 26., 08:02
comments 56

Kedves Ismeretlen, ki vasárnapod utolsó fél órájának egyik - és sajnos csak egyetlen - percét a Margit híd budai hídfőjénél töltötted. Bár a körülmények nem voltak lányregénybe illőek, a lopott pillantások izgalmától a -10 is szinte csak -9 foknak tűnt. Azt hiszem mindkettőnk fejében megfordult a gondolat, hogy mi lenne, ha a Nagy-víz azonos oldalán vezetne utunk. De a világ legsűrűbben járó - és feltehetően legkegyetlenebb - villamosa hamar közénk állt... Ha szeretnéd, hogy a történet ne azzal a bátortalan visszapillantással végződjön, ragadj te is billentyűzetet.

Zsolti

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.    

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.