Kifütyülést szervez Orbán évértékelőjére az Együtt

POLITIKA
2017 január 27., 16:11
comments 177

A Várkert Bazárban fogja majd megtartani szokásos évértékelő beszédét Orbán Viktor február 10-én. Az eseményt tüntetés is fogja kísérni, ugyanis az Együtt Facebookon jelezte, hogy Évértékelő füttykoncertet szerveznek a Várkert Bazár elé, a Lánchíd utcába. 

A párt közleményében azt írják:

"Míg a miniszterelnök odabent a csillagokat is lehazudja az égről, válogatott közönsége, udvartartása pedig mindehhez fenntartások nélkül tapsol, mi odakinn bátran, kérlelhetetlenül és hangosan füttyben mondjuk el az igazságot.

Elmondjuk az igazat a lopásokról, az Orbán-család vagyonosodásáról, a helikopterezésekről, Matolcsy Györgyről, Polt Péterről, a sajtószabadságról, Magyarország Putyinnak való elárulásáról.

Fütyülünk, hogy ők is meghallják: nem tehetnek velünk meg bármit. Nem hiszünk a hazugságoknak. Nem félünk, mert nekünk van igazunk. El fog jönni az idő, amikor felelni fognak mindazért, amit Magyarország ellen elkövetnek."

Legutóbb október 23-án volt hasonló fütyülős tüntetés, akkor Orbán Viktor beszédét fütyülték szét Juhász Péter együttes politikus felhívására. A Kossuth téren akkor borzasztó feszült volt a hangulat, erről árulkodik összefoglaló videónk is: 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt