Trump főtanácsadója azt akarja, hogy a média végre „fogja be a pofáját”

külföld
2017 január 27., 7:21
comments 245

Pár nappal azután, hogy Donald Trump kijelentette, hogy háborúban állnak a médiával, a Fehér Ház stratégiai főtanácsadójának kinevezett Stephen Bannon egy szerdai interjúban arról beszélt, hogy az Egyesült Államokban a sajtó úgy viselkedik, mint egy ellenzéki párt, de továbbra sem érti az országot, és továbbra sem érti, miért Donald Trump lett az Egyesült Államok elnöke. 

A Breibart tulajdonosa hozzátette, hogy „a média befoghatná a pofáját, és hallgathatna egy ideig”.  

photo_camera Ben Jackson/Getty Images for SiriusXM/AFP
Bannon azon akadt ki ennyire, hogy vita alakult ki arról, mennyien voltak Trump beavatási ünnepségén, valamint az új elnök akkor is komoly támadásokat kapott, amikor arról beszélt, hogy több millió illegális bevándorló szavazott ellene a választásokon. ( New York Times )

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt