Trump főtanácsadója azt akarja, hogy a média végre „fogja be a pofáját”

külföld
2017 január 27., 07:21
comments 244

Pár nappal azután, hogy Donald Trump kijelentette, hogy háborúban állnak a médiával, a Fehér Ház stratégiai főtanácsadójának kinevezett Stephen Bannon egy szerdai interjúban arról beszélt, hogy az Egyesült Államokban a sajtó úgy viselkedik, mint egy ellenzéki párt, de továbbra sem érti az országot, és továbbra sem érti, miért Donald Trump lett az Egyesült Államok elnöke. 

A Breibart tulajdonosa hozzátette, hogy „a média befoghatná a pofáját, és hallgathatna egy ideig”.  

Ben Jackson/Getty Images for SiriusXM/AFP
photo_camera Ben Jackson/Getty Images for SiriusXM/AFP
Bannon azon akadt ki ennyire, hogy vita alakult ki arról, mennyien voltak Trump beavatási ünnepségén, valamint az új elnök akkor is komoly támadásokat kapott, amikor arról beszélt, hogy több millió illegális bevándorló szavazott ellene a választásokon. (
)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.