"Ha a Lánchidat ma építenék, akkor Mészáros Lőrinc nyerné a pályázatot, és a híd minden egyes darabját szétlopnák"

POLITIKA
2017 január 28., 16:50
comments 292

Szombat délután tartotta évadnyitó rendezvényét a Jobbik, amin Vona Gábor kijelentette, hogy Magyarország akkor lesz sikeres, ha különböző habitusú, karakterű, világképű emberek - félretéve a különbségeket - hidakat építenek és energiáikat a szabadság és a biztonság megteremtésére fordítják a "helytartókkal és földesurakkal" szemben. A pártelnök szerint fullasztó Magyarország megosztottsága, ami egyben

"pitiáner játék és "halálos luxus is." 

Vona szerint ha a Lánchidat ma építenék, akkor Mészáros Lőrinc nyerné a pályázatot, és a híd minden egyes darabját szétlopnák. Míg Gyurcsány idején egy külföldi, addig Orbán alatt egy hazai kör határozta meg az országot, a Jobbik ezzel szemben azt vallja, hogy a nép pártjára kell állni. 

"Se helytartók, se földesurak, Magyarország a magyaroké," 

jelentette ki. A teljes elpusztításunkra törnek, mondta Vona, de azonnal hozzátette, hogy rosszul esne neki, ha a kormánypártok Molnár Gyulát vagy Botka Lászlót támadnák, és nem rá mondanák, hogy

"terrorista-macskasimogató-mecsetépítő-cukizsúrpubi-orgialátogató-hazaáruló-szélsőjobboldali-gyurcsányista-brüsszeli-orosz-iráni-amerikai-ügynök-óriásplakáthős". 

  (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.