Vasárnapig kell kibírni a fagyos, ködös, nyirkos valamit, amit egyesek időjárásnak neveznek

időjárás
2017 január 28., 06:02
comments 70

Szombaton többfelé lesz pára, köd és zúzmarás köd, napközben többnyire borongós, nyugaton erősen felhős idő várható, helyenként hószállingózásal, ónos szitálással, északnyugaton megélénkül a délkeleti szél, jósolja az Időkép. 

Hajnalban keleten, északkeleten ismét -20 fok lehet, délután -2, -10 fok valószínű, és szerencsére folytatódik a frontmentes idő, és ez vasárnap is így lesz. Hétfőn kisüthet a nap és akár +2 fok is lehet majd, de az még a jövő zenéje. Addig is: meleg, téli ruha!

photo_camera Egy bölcs ember azt mondta: nagyon boldog lennék, ha egy szép napon mindenki úgy öltözne fel, ahogy azt az időkép javasolta. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.