Fél perc alatt két tizenegyest hagyott ki a Hull City csatára

foci
2017 január 29., 17:58
comments 13
link Forrás

Kupafordulót rendeztek vasárnap Angliában, a másodosztályban a kiesés ellen küzdő Fulham csapata pedig a Premier League-ben való megmaradásért harcoló Hull Cityt fogadta.  

Ehhez képest sima 4-1 lett a vége, de a külső szemlélő számára nem is ez volt a legérdekesebb a meccsben, hanem hogy a vendégek uruguayi gólvágója csatára, Abel Hernandez a hajrában fél perc alatt két büntetőt is kihagyott. 

Az első lövését a balra vetődő kapus, Marcus Bettinelli kitolja, de utána elüti a támadót. llyenkor sok játékos inkább elbizonytalanodik, és átadja az esélyt egy társnak, de Hernandez annyira megörült az új esélynek, hogy ismét odaállt. 

Tétje mondjuk 4-1-nél már nem volt a dolog, de a második büntetőt a kapus már a léc fölé tolta, úgyhogy harmadikra nem nyílt lehetőség. Nice job, Marcus! (Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.