A Magyar Idők oltári álcivilezés közepette véletlenül leleplezte a Békemenet szervezőit

káosz
2017 január 30., 12:05
comments 322

A Magyar Idők leleplező anyagot közölt a Magyarországot behálózó Soros-birodalmoról. A cikk hosszan álcivilezi a milliárdos által támogatott szervezeteket. 

Méghozzá nagyon változatosan:

  • „névleg civil alakulatok”
  • „A milliárdos „civiljei” befolyásolják a haza közbeszédet”
  • „A magát civilnek tartó,”
  • „Álcivilek politikai üzenetei”

A nagy igyekezetben, miközben éppen Majtényi László sorosista álcivilségét bizonygatták, nyílván vélelenül, lebuktatták a Békemenet szervezőit is.

„Például a 2012-es melegfelvonulást Majtényi László nyitotta meg, és arra is felhasználta az eseményt, hogy a kormány által szervezett békemenetet kritizálja.”

Micsoda, a kormány szervezte a Békemenetet?

Eddig a Fidesz-mitológia központi eleme volt, de korábban Orbán Viktor is úgy nyilatkozott, hogy a Civil Összefogás Fórum által szervezett Békement menthette meg 2012-ben a kormányt, a CÖF pedig egy pártoktól és kormányoktól független valódi civil szervezet. 

Kövér László ki is tüntette és kétmillió forinttal jutalmazta az alulról jövő népi kezdeményezést: „a Békemenet a rendszerváltozás történetének egyik legnagyobb pillanata, mely megvédte a szuverenitását, a demokráciát és a magyar kormányt akkor, amikor az forradalmi lépésekre kényszerült, és szembekerült a múlt erőivel. Kövér szerint a Békemenet jelentősége a Nagy Imre-újratemetéshez mérhető, és ha 1994-ben rendezték volna meg a menetet, ma nem itt tartanánk”.”

photo_camera Egy Orbán-hívő a Békemeneten (Fotó: 444)

Eddig tehát ez volt a hivatalos változat. A Magyar Idők leleplezésének köszönhetően viszont most már tudjuk:

a kormány létrehozott egy magától független civil szervezetet, majd szerveztetett önmagáért néhány tömegrendezvényt, ezek után ezt a szervezetet kitüntette, és végül a saját lapjában lebuktatta. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt