Csodaszép dallal lepte meg alattvalóit Gurbanguly Berdimuhamedow

külföld
2017 január 31., 12:38
comments 130

A postszovjet Türkmenisztán előző diktátora aranyszínű szobrot emeltetett magának még az életében, de most már úgy tűnik, hogy utódja, Gurbanguly Berdimuhamedow semmiben sem marad el mögötte.

Berdimuhamedow magát nemcsak népe vezetőjeként, hanem zenészként is nagyra tartja, és rendszeresen rá is kényszeríti alattvalóira művészetét. Ezúttal egy gázmezőt látogatott meg, ahol gitár és playback segítségével szórakoztatta az összeterelt dolgozókat:

link Forrás

A lenyűgöző szemöldökberendezésű diktátor egyébként rendszeresen lép fel közönség előtt.

link Forrás

Sőt, a tévében is:

link Forrás

És DJ-ként is megállja a helyét:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.