Egy percre ment le a jeges utcára, azonnal ki kellett húznia egy nénit a 17-es villamos alól

időjárás
2017 január 31., 10:06
comments 75

Durva a helyzet a fővárosban az ónos eső miatt, aki teheti, ki ne menjen az utcára! Haszán szerkesztő például azt hitte az előbb, hogy rá nem vonatkoznak az ilyen jótanácsok, és az utcán keresztül próbált bejönni a szerkesztőségbe. Az eredmény? Egy-két megmentett boka! Épp a 17-es + 19-es villamos megállójánál járt, amikor egy néni a talajra lelépve azonnal visszacsúszott a villamos alá, kollégánk azonban kisegítette onnan, így szerencsére nem lett semmi baja.

Én motorral jöttem be, de a jég úgy ráfagyott a pleximre, hogy úgy kellett megállás nélkül jobbra-balra tekintgetnem, mint valami túlkávézott Török Gábornak. Mielőtt motorra szálltam volna, sétáltatás közben majdnem ráestem Fülikére (3), aki törpe szálkásszőrű tacskó, ezért majdnem akkora veszélyben volt, mint a villamosos néni.

Jókedvű katasztrófaturizmusra a budai dombok a legalkalmasabbak jelenleg. Igaz, hogy nehéz az utcán járni, cserébe kárörömmel figyelhetjük, ahogy a rózsadombi autósok nálunk is sokkal szerencsétlenebbül bénáznak. Nincs lélekemelőbb látvány egy flexeléshangot hallatva keresztbeforduló kamuterepjárónál!

Ha mégis kimerészkednél és látsz valami olyant, amit csak ónos esőben látni, fotózd le, küldd el a szilyl kukac 444.hu-ra és én kiposztolom, a szobában maradt Óvatos Jánosok okulására.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.