Felmondtak az Antall József Tudásközpont jogászának, mert kifogásolta, hogy véleménye miatt feddték meg egy fiatal munkatársát

POLITIKA
2017 január 31., 22:44
comments 215

Január 30-án minden előzmény nélkül, teljesen váratlanul felmondtak Szert Boglárkának, az Antall József Tudásközpont egyik jogászának.

Szert szerint a döntés egyértelműen bosszú volt, azért, mert korábban felszólalt egy fiatal munkatársa védelmében, akit előtte a szokásos vezetői értekezleten Szert szerint megaláztak.

Szert elmondása szerint a fiatal munkatársát, egy huszonéves nőt azzal vonta felelősségre Antall Péter, az AJTK vezetője, hogy "gyere, Editke, megpofozgatlak, mit csináltál tegnap?". Mindezt azért, mert a nő szimpátiáját fejezte ki az olimpiaellenes mozgalommal.

Szert kifogásolta az eljárást, amire már az értekezleten közölték vele, hogy "nem muszáj itt dolgoznia". Január 30-án, hétfőn pedig már két ügyvéd várta a vezetői értekezlet után a felmondási papírokkal, amit ott helyben alá is kellett írnia. Az AJTK azt állítja, hogy csak átszervezések vannak. (Via RTL Klub Híradó)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt