Lemondott tisztségéről Tasó László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár

POLITIKA
2017 január 31., 11:11

Benyújtotta január 31-i határnappal Áder János köztársasági elnöknek lemondását Tasó László. A fideszes politikus eddig a közlekedéspolitikáért felelős államtitkári posztot töltötte be, új posztjáról nem nyilatkozott az MTI-nek. Munkáját elvégezte, jelentette ki,

"2022-ig minden kormánydöntéssel rendelkező, uniós és hazai forrásból megvalósuló közlekedésfejlesztési beruházás elindult, tervezésük, engedélyeztetésük, számos esetben már a kivitelezésük megkezdődött, vagy a programozási ütem szerint indulhat."

(MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.