Nem lehet ételt melegíteni Magyar Turisztikai Ügynökség irodáiban, mert a vezetőség szerint az hátrányosan befolyásolná az intézményről kialakított képet

hivatal
2017 január 31., 13:30
comments 270

Valaki nagyon kényes az étel szagára a Magyar Turisztikai Ügynökségnél, vagy részesedést vásárolt egy közeli étkezdében.

  • Dolgozóbarát munkahely, első díj

A munkatársak délben a következő emailt kapták a PR irodától:

"Mint azt Önök is nyilván tapasztalhatták irodáink szellőztetést épületgépészeti szempontból nem kellően megoldott. A konyhákban az ételmelegítés során keletkező illatok-szagok áthatják az Ügynökség tereinek egészét, ez pedig nem csak a professzionális munkavégzést zavarja, hanem kellemetlenséget okoz az épületbe érkező vendégek fogadásakor, hátrányosan befolyásolva a az intézményről kialakított képet."

Szerencsére van megoldás, mert a körlevél így folytatódik.

"Ennek kiküszöbölése és a kulturált munkakörülmények fenntartása érdekében az MTÜ vezetősége úgy döntött hogy meghatározatlan időre szüneteltei a mikrohullámú sütők használatát."

Olvasónk a következő kiegészítést írta még az email mellé:

"tegnap este az összes mikrót kivitték, hogy senki ne tudjon bent enni, ne ehesse meg a saját kajáját, ergo egyen kint étteremben."

A zseniálisan dolgozóbarát megoldással kapcsolatban kerestük a Magyar Turisztikai Ügynökséget, de eddig nem kaptunk választ.

Nem árt tudni, hogy 2014-ben költöztek a szupermodern irodaházba, pont mert az nagyon jó lesz, a helyért pedig évi 105 millió forintot fizetnek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.