CNN: tüntetéstől tartottak, inkább lefújták Trump látogatását a Harley-Davidson gyárában

2017 február 1., szerda 11:47
100
Donald Trump. Fotó: Ron Sachs-Pool/Getty Images Fotó: Pool

Úgy volt, hogy Donald Trump csütörtökön Milwaukeeba utazik, és ott jelenti be ipari csomagjának első intézkedéseit, csavarkulcsot félrehajító motorgyárosok és olajszag közepette. 

De aztán a Harley, legalábbis a CNN forrásai szerint, inkább lemondta a programot, mert a munkások közt elég rosszul csapódott le a beutazási tilalomról szóló rendelet, és tartanak attól, hogy hangot adnak tiltakozásuknak. Így aztán Trump végül nem utazik. Az eseményt nyilvánosan nem hirdették meg, de a CNN szerint a Fehér Ház stábja már a helyszínen volt, és készítette elő az eseményt.

A felek tagadnak: Stephanie Grisham szóvivő azt nyilatkozta, hogy Trump nem utazik csütörtökön, kedd este pedig a Harley is kiadott egy közleményt arról, hogy egyáltalán nem volt egyeztetett időpont az elnökkel, akit egyébként természetesen örömmel látnak bármikor a jövőben. Nem lenne meglepő, ha Trump válaszul megint nekirontana a CNN-nek. 

A csatorna forrásai szerint a házon belüli és az általános elégedetlenség miatt, és nem a várható bejelentések miatt álltak el végül az eseménytől. (CNN)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt