CNN: tüntetéstől tartottak, inkább lefújták Trump látogatását a Harley-Davidson gyárában

Donald Trump. Fotó: Ron Sachs-Pool/Getty Images

Úgy volt, hogy Donald Trump csütörtökön Milwaukeeba utazik, és ott jelenti be ipari csomagjának első intézkedéseit, csavarkulcsot félrehajító motorgyárosok és olajszag közepette. 

De aztán a Harley, legalábbis a CNN forrásai szerint, inkább lemondta a programot, mert a munkások közt elég rosszul csapódott le a beutazási tilalomról szóló rendelet, és tartanak attól, hogy hangot adnak tiltakozásuknak. Így aztán Trump végül nem utazik. Az eseményt nyilvánosan nem hirdették meg, de a CNN szerint a Fehér Ház stábja már a helyszínen volt, és készítette elő az eseményt.

A felek tagadnak: Stephanie Grisham szóvivő azt nyilatkozta, hogy Trump nem utazik csütörtökön, kedd este pedig a Harley is kiadott egy közleményt arról, hogy egyáltalán nem volt egyeztetett időpont az elnökkel, akit egyébként természetesen örömmel látnak bármikor a jövőben. Nem lenne meglepő, ha Trump válaszul megint nekirontana a CNN-nek. 

A csatorna forrásai szerint a házon belüli és az általános elégedetlenség miatt, és nem a várható bejelentések miatt álltak el végül az eseménytől. (CNN)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.