Ilyen boszorkányosan gyors takarítókat biztosan nem láttál még soha, mint akik Putyin meggyilkolt ellenfelének emlékhelyét rombolják le Moszkvában

külföld
2017 február 01., 20:28
comments 63

Borisz Nyemcov volt orosz miniszterelnök-helyettest, Putyin kérlelhetetlen kritikusát két éve ölték meg a Kreml közvetlen közelében; a Moszkva hídjánál lőtték négyszer hátba. (Valószínűleg Putyin csecsenföldi szövetségese, Kadirov hadúr parancsára.) Azóta rendszeresen hagynak az orosz ellenzékiek virágot és képeket a nem hivatalos emlékhelyen, a moszkvai önkormányzat emberei pedig egyre rutinosabban számolják fel ezt.

De milyen hihetetlenül ügyesen!

link Forrás

Érdemes figyelni az elképesztő ügyességet és gyorsaságot. A csapatnak még arra is volt kapacitása, hogy egy civil ruhást rászabadítsanak az eseményt filmezőre. (Moscow Times)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.