Szaporázza a lépést! Így ugráltatják a rendőrök a budapesti járókelőket Putyin miatt

2017 február 2., csütörtök 10:23
389

Budapest belső része Tiltott Várossá változott a magyar kormány barátja, Vlagyimir Putyin látogatása miatt, illetve azért, mert a kormányzat retteg attól, hogy a budapestiek ki ne fütyüljék a miniszterelnök vendégét. De hogy is néz ki a T.V. a gyakorlatban? Kinga friss minisztorija remekül illusztrálja, hogy a szovjet politikát folytató Putyin azonnal visszahozta a rendőrök szovjet reflexeit:

Így néz ki a kihalt Honvéd utca a Tiltott Városban. A belépési pontoknál kikérdeznek, hogy hova mész. Ha jóváhagyják a belépést, egy rendőr elkísér az úticélhoz. Úgy látszik, lassabban mentem a kísérő mellett, mint kellett volna, mert rám szóltak, hogy szaporázzam a lépést. Minden kihalt a környéken, autók sehol, gyalogos alig.  

Kedves olvasó! Ha a Tiltott Városban élsz, dolgozol vagy ott van ma dolgod, kérlek, írd meg az élményeidet a szilyl kukac 444.hu címre, köszönöm!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt