Hasznos útmutató arról, hogy hogyan is kéne csirkeszárnyat enni

Biztos vannak még olyanok a világon, akik nem tudják, hogy vasárnap Super Bowl. Ezt csak azért mondom, mert az amerikaifocibajnokság döntője nagy fingerfood-fieszta is egyben, a fingerfoodok legfingerfoodabbika pedig a csirkeszárny, bárhogy elkészítve.

Rántva se rossz, főleg ha a jóízlésre és a józan észre fittyet hányva a kirántott csirkeszárnyakat vastagon leöntjük valami barbecue-s jellegű, de azért elég csípős szósszal is. De a műfaj csúcsa a Buffalo wings. Ezt aztán végképp lehetetlen civilizáltan, az európai normák és a zsidó-keresztény erkölcs szabályai szerint fogyasztani, mert a vastag, csípős szafttal borított szárnyakat még kéksajtos mártásba is bele kell tunkolni.

Csirkeszárnyevésnél a fő nehézséget a csontok okozzák. Én magam alapvetően a hús csontról leszopásának a híve vagyok, de a Business Insider most készített egy rövid útmutatót azoknak, akik véletlenül se szeretnék szájukkal illetni a csontot. A módszer gyors, hatékony, és egy árnyalatnyival kevesebb mocsokkal jár a többi, általam gyakorlatban is tesztelt módszernél.