Szanyi Tibor meghunyászkodott a Momentum Mozgalom előtt

belföld
2017 február 04., 15:33

Nemrég kisebb összetűzésbe keveredett a Momentum Mozgalom elnöke, Fekete-Győr András és Szanyi Tibor. A Momentum elnöke ugyanis egy köteg aláírásgyűjtő ívet nyomott Szanyi kezébe és tudatta vele, hogy sokkal hasznosabb lenne, ha nyilatkozatok kiadása helyett inkább ő is aláírást gyűjtene.

Az MSZP-s EP-képviselő ezen pár napig felhúzta az orrát és sértődötten csakazértis kiadott egy nyilatkozatot, amiben azt mondta,

csak annak lehet segíteni, aki azt hagyja is.

Most viszont úgy tűnik, mégiscsak megfogadta a Momentum elnökének tanácsát és nyilatkozás helyett aláíratta a kezébe nyomott íveket. A lenti videón te is megtekintheted a jelentőségteljes pillanatot, amikor Szanyi Tibor hősiesen átnyújtja mind a 170 aláírást a Momentum Mozgalom aktivistáinak. Szent a béke.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.