Hologram alakban kampányol a francia szélsőbalos elnökjelölt, így egyszerre több nagygyűlést tarthat

külföld
2017 február 05., 17:15
comments 51

A francia szélsőbalos elnökjelölt, Jean-Luc Mélenchon rájött arra, amire tudtommal még egy politikus sem: hogy ha hologramként megkettőzi magát, akkor egyszerre több nagygyűlést is tud tartani. (Igaz, Indiában egy csomó ideje divat, hogy a politikus dublőrökkel kampányolnak.)

Ma például hús-vér emberként adott elő Lyonban, viszont ugyanabban az időben háromdimanziós hologramként jelent meg egy párizsi külvárosban.

Élőben 12 ezren hallgatták, a hologramot pedig hatezren nézték.

Jean-Luc Melenchonnak arra nincs sok esélye, hogy elnökké válasszák, bár a gyűlésein rengeteg ember szokott megjelenni. A szélsőbalos bázisért nagyot kell majd harcolnia a szocialista Benoit Hamon-nal, miközben a szélsőjobboldali Marine Le Pent, a jobboldali Francois Fillont és a középbalos Emmanuel Macront is esélyebbnek tartják. (France24)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt