Egy busz összes utasát igazoltatták a rendőrök Újpesten

bűnügy
2017 február 06., 05:03
comments 19

Az Index egy olvasója számolt be a lapnak arról, hogy az újpesti Erdősor út-Pálya utca kereszteződésében a rendőrök félreállítottak egy buszt, annak minden utasát leszállították, igazoltatták, majd néhányukat rendőrségi mikrobuszba ültették. 

A fővárosi rendőrkapitányság sajtóügyeletese a lap kérdésére, hogy mégis mi történt vasárnap este a IV. kerületben, csak annyit válaszolt, hogy 

18 óra 25 perckor a BRFK munkatársai egy csoportosan elkövetett garázdaság miatt intézkedtek több személlyel szemben. Az intézkedés során előállított személyek elszámoltatása, valamint az üggyel kapcsolatos adatgyűjtés és helyszíni szemle folyamatban van. Az esetről bővebb tájékoztatást a későbbiekben adnak.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.