Magyar fogorvos lett az év fogászati munkaadója Írországban

külföld
2017 február 6., 7:33
comments 38

Február harmadikán adták át az év fogászati szakdíjait Dublinban, és a győztesek között volt egy magyar nyertes is: Róka Antal és felesége három évvel ezelőtt alapított egy fogászati klinikát Dublintól nem messze, Droghedaban, most pedig a Southgate Dental az ország legjobb fogászati munkáltatója lett. 

Először fordult elő, hogy egy magyar fogorvost díjazzanak ilyesmivel Írországban. A klinika jelenleg hét székkel működik, száz százalékban magyar tulajdonban van, de alkalmazottainak 90 százaléka ír állampolgár. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt