Miután kilépett a frakcióból és az MSZP-ből, azonnal aláírta a Momentum olimpiaellenes kezdeményezését

politika
2017 február 06., 05:43
comments 188

Múlt héten hagyta ott előbb a szocialisták parlamenti frakcióját, majd a pártot is Demeter Márta, mert szerinte az MSZP-ben

"vannak olyan formális és informális körök, akiknek nem ez az elsődleges prioritás, vagy csak megelégednének egy egyszerű túlélési stratégiával és nem markáns kormányváltó megoldásban gondolkodnak.”

Demeter miután hátat fordított a pártnak, 

vasárnap aláírta a Momentum Mozgalom olimpiaellenes aláírásgyűjtési ívét,

számol be a 24.hu. A lapnak a politikus megerősítette a hírt, szerinte ez 

teljesen természetes volt,

nem megengedhető, hogy az adóforintokat ilyen lopásra használják fel, amilyen a 2024-re tervezett budapesti olimpia lenne. 

A népszavazáshoz szükséges aláírásgyűjtésbe a Momentumnak az LMP, az Együtt, a Párbeszéd és a kétfarkúak segítenek, a szocialisták nem. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.