Egy négyéves gyerekkel együtt lopta el az autót a trükkös tolvaj

Az anya kocsiban maradt telefonjának cellainformációi alapján mérték be a rendőrök azt az Opelt, amit egy trükkös tolvaj a benne ülő négyéves kisfiúval együtt lopott el Pápán.

A pápai rendőrök a kocsiban hagyott mobil cellainformációi alapján találták meg az ellopott járművet, benne a négyéves kisfiúval. Fotó: Police.hu

A 23 éves pápasalamoni férfi a sűrű ködben rávetődött az Opel motorháztetejére, így eljátszva, hogy elütötték. A kocsiban ülő házaspár kiszállt megnézni, hogy mi történt, ekkor a férfi bepattant a kocsiba és elhajtott.

Csakhogy az autóban volt a házaspár négyéves kisfia is. Az anya kiabálva rohant a kocsi után. A tumultusra a szomszédok is felfigyeltek, egyikük terepjárójával az ellopott kocsi után indult, de az még a nagy ködben, a csúszós utakon is nagy sebességgel menekült.

A rendőrök végül az anya kocsiban maradt mobiljának cellainformációi alapján mérték be a járművet, és épségben megtalálták a gyermeket, akinek szülei elmondása szerint szerencsére nem esett baja. (Via Blikk, Police.hu)

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.