Még bő negyed órán át lehet licitálni egy Harambe-formájú Cheetosra

gazdaság
2017 február 07., 08:25
comments 66
Megdöbbentő hasonlóság!
photo_camera Megdöbbentő hasonlóság!

Megütötte a főnyereményt az az eBay-felhasználó, aki, mielőtt a szájába tömte volna, alaposan áttanulmányozta a markába szórt Cheetos Crunchy Flamin' Hot típusú rágcsáját. A sok, kukacszerű cheetos között ugyanis meglapult egy, ami

kiköpött mása minden idők egyik leghíresebb gorillájának, a tavaly szomorú véget ért és megállíthatatlanul elmémesült Harambéra.

A leírások és mellékelt fotók alapján nagyjából három centis rágcsálnivaló egyik kedves foglalatossága, famászás közben ábrázolja a néhai főemlőst.

Az eladó járatosnak tűnik a brandelésben, már a tárgy megnevezésében szerepel a "RITKA" és az "egyedülálló" kifejezés, ahogy utalás Harambéra is.

Siessenek, mert amikor ezt a mondatot írom, akkor már csak 22 perc és 27 másodperc van hátra a licitből. Azóta már kevesebb. Most 99900 dollárnál járnak, úgyhogy egy kisebb budapesti garzon árával számoljon, aki harcba szállna a ritkaságért. (Via Fox Las Vegas)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.