Esély nyílt a népszavazást elcsaló kopaszok bíróság elé állítására

2017 február 8., szerda 13:12
236

Egy ország szeretné tudni lassan egy éve, hogy pontosan kik voltak, mit akartak, és kik küldték oda a testes, kopasz fiatalembereket 2016 február 23-án a Nemzeti Választási Irodához, hogy erődemonstrációjukkal megakadályozzák a népszavazás kezdeményezésében Nyakó Istvánt, az MSZP politikusát.

A 24.hu szerint most egy kicsit közelebb kerültünk a megoldáshoz, mivel Nyakóék pótmagánvádas eljárást indítottak a 11 erős férfi ellen, és indítványukban valamennyiük neve és címe szerepel.

Az már akkor kiderült, hogy a verőemberek jó része valamilyen szálon kötődik Kubatov Gábor Fradi-elnökhöz és Fidesz-alelnökhoz, azóta pedig már azt is tudjuk, hogy az agresszív biodíszletek közül sokan eléggé rovott múltúak, a súlyos testi sértéstől a kábítószerig.

A Kúria már tavaly kimondta, hogy a Nyakót megelőző rejtélyes nyugdíjas, Erdősi Lászlóné a kopaszok fellépése miatt jogellenesen szerezte meg a népszavazás kezdeményezésének lehetőségét, de a választás és népszavazás rendeje elleni bűncselekmény gyanúja miatt indított vizsgálatokat leállították.