Kést rántott a stoppos Kocsordon, amikor ki akarták tenni az autóból

bűnügy
2017 február 08., 07:33
comments 100

A 21 éves M. Richárd kedden 20 óra körül Kocsordon leszólított egy 25 éves helyi férfit, akit megkért arra, hogy kocsijával vigye el egy darabig. Amikor a sofőr egy ponton szólt, hogy csak eddig tudta elvinni, Richárd kést rántott, és megfenyegette. Arra kényszerítette, hogy adja át a kocsit, és másszon be a csomagtartóba. A sofőrt csak az mentette meg, hogy egy másik autó épp megállt a közelükben, így sikerült elmenekülnie és segítséget kérnie.

photo_camera Fotó: police.hu

A rendőrök néhány perc alatt, még vezetés közben Mátészalka belterületén elfogták Richárdot, majd az elkövetéshez használt kést megtalálták nála. A nyomozók a rendőrkapitányságra előállított a nyírcsaholyi férfit gyanúsítottként hallgatták ki, aki beismerő vallomást tett. A Mátészalkai Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett és személyi szabadság megsértése miatt nyomoz ellene. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.