Párttá alakul a Momentum

POLITIKA
2017 február 08., 09:48
comments 742

A magyar közélet ajtaját az olimpiai népszavazási kezdeményezéssel berúgó Momentum Mozgalom most inkább dobna egyet, és az aláírásgyűjtés után párttá alakul.

Orosz Anna, a Momentum elnökségi tagja (Fotó: Ancsin Gábor/Képszerkesztőség)
photo_camera Orosz Anna, a Momentum elnökségi tagja (Fotó: Ancsin Gábor/Képszerkesztőség)

Orosz Anna, a Momentum elnökségi tagja az ATV reggeli műsorában beszélt arról, hogy feltett szándékuk elindítani a párttá alakulás jogi procedúráját. Orosz szerint erre azért is van szükség, mert úgy érzik, egyetlen jelenlegi pártra sem tudnának szavazni. Iránymutatásként pedig annyit mondott, hogy

„a mi saját utunk egy olyan párt, egy olyan mozgalom, amelyben véget vetünk ennek a jobb és baloldali csatorozásnak, amelyben folyamatosan méricskéljük, hogy ki mennyire magyar vagy éppen ki mennyire hazaáruló, ahol ügyekért össze tudunk fogni, úgy, mint ebben az olimpiai akcióban”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.