Demszky tűzbe tenné a kezét a körözött metróépítőért

bűnügy
2017 február 09., 12:19
comments 174

Úgy tudni, hogy a DBR Metró Projektigazgatóság volt vezetője, Gulyás László ellen adtak ki nemzetközi elfogatóparancsot a négyes metró körüli korrupciós ügyek miatt. Az Atv.hu-nak nyilatkozott a volt cégvezetőről Demszky Gábor, aki szerint 

„amikor a négyes metró projekt indult, Gulyás László volt az egyetlen a környezetünkben, aki korábban metrót épített, ő volt az első igazgatója a DBR metróprojektnek. Soha semmilyen szabálytalanságot nem tapasztaltam a munkájában, ő egy tiszta, kitűnő, kiváló szakember, és nem hiszem, hogy ő bujkál."

A volt polgármester hozzátette, hogy ő sem bujkál, csak nem érték el a hatóságok. Demszky a Fővárosi Bizottság meghallgatására pedig azért nem ment el, mert tíz nappal később kapta meg a levelet. Szerinte Gulyást is el lehetne ne érni. Kijelentette:

tűzbe tenné a kezét Gulyásért, és sem neki, sem Gulyásnak semmi köze nincs a visszaélésekhez.

Demszky annyit sejtetett, hogy 

hétfőn sokkal többet fog megtudni a nyilvánosság az ügyben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.