Demszky tűzbe tenné a kezét a körözött metróépítőért

bűnügy
2017 február 09., 12:19
comments 175

Úgy tudni, hogy a DBR Metró Projektigazgatóság volt vezetője, Gulyás László ellen adtak ki nemzetközi elfogatóparancsot a négyes metró körüli korrupciós ügyek miatt. Az Atv.hu-nak nyilatkozott a volt cégvezetőről Demszky Gábor, aki szerint 

„amikor a négyes metró projekt indult, Gulyás László volt az egyetlen a környezetünkben, aki korábban metrót épített, ő volt az első igazgatója a DBR metróprojektnek. Soha semmilyen szabálytalanságot nem tapasztaltam a munkájában, ő egy tiszta, kitűnő, kiváló szakember, és nem hiszem, hogy ő bujkál."

A volt polgármester hozzátette, hogy ő sem bujkál, csak nem érték el a hatóságok. Demszky a Fővárosi Bizottság meghallgatására pedig azért nem ment el, mert tíz nappal később kapta meg a levelet. Szerinte Gulyást is el lehetne ne érni. Kijelentette:

tűzbe tenné a kezét Gulyásért, és sem neki, sem Gulyásnak semmi köze nincs a visszaélésekhez.

Demszky annyit sejtetett, hogy 

hétfőn sokkal többet fog megtudni a nyilvánosság az ügyben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt