Leáll a forgalom a Várkert Bazár környékén Orbán beszéde és a füttykoncert miatt

POLITIKA
2017 február 10., 07:13

Pénteken a forgalom és a BKK igyekszik alkalmazkodni a politikai évadnyitáshoz. Délelőtt 9 órától 18 óráig Orbán Viktor évértékelője és az arra szervezett füttykoncert miatt lezárják az I. kerületi Lánchíd utcát, az Apród utcát és az Ybl Miklós teret. 

link Forrás

A forgalomkorlátozás érinti a 19-es és a 41-es villamos közlekedését is: a két járat várhatóan 13:00 és 17:00 között megállás nélkül áthalad a Várkert Bazár megállóhelyen.

Ugyanebben az időszakban a szintén arra közlekedő 5-ös és 178-as busz forgalmát is korlátozhatják néhány percre. (BKK/MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.