Sarka Kata dühös, hogy senki sem hívja fel, ezért most a teljes csendet választja

bulvár
2017 február 10., 06:54
comments 329

„Mindenkinek, nekem is már borzasztóan sok, ami körülöttünk történik. Egyátalán nem tudom, hogy mi a módja annak, hogy ennek véget tudjak vetni” 

- reagált a reakcióiról híres híresség arra, hogy csütörtökön Hajdú Péter arról beszélt a Story Magazinban, hogy az őszülő, 50 év körüli B. István nyúlta le tőle Katát, pedig Hajdú a barátjaként tartotta számon B.-t.2008-ban házasodtak őssze, tavaly nyáron kezdődtek a bajok.

Sarka Kata szerint az ügyről megjelent cikkek 99 százaléka (!!!) anélkül született, hogy bárki felhívta volna telefonon. Ezért arra kér mindenkit, hogy ez mindenkinek mindenképpen jusson eszébe, ha éppen róla olvas. 

„Én a teljes csendet választom, ami ezután történik, annak a valóságtartalmát erősen kérdőjelezzétek meg” 

- végül ezzel a sorral hívta fel a figyelmet a tényeken túli korszak veszdelmeire.  

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.