A Saturday Night Live humoristái megpróbálják őrületbe kergetni Trumpot

külföld
2017 február 12., 09:05
comments 143

Melissa McCarthy egy héttel elsörprő sikerű bemutatkozása után ismét Sean Spicer, Trump szóvivőjének szerepében bukkant fel az NBC népszerű szombat esti kabaréjában, a Saturday Night Live-ban.

link Forrás

Trump elégé ideges szóvivőjének szerepében ezúttal nem vizipisztollyal, hanem lombporszívóval támadt az újságírókra, amiért azok kérdéseket mertek neki feltenni azokról a terrortámadásokról, amiket Trump stábja talált ki.

A múlt heti nagy sikerű bemutatkozása után a Fehér Házból kiszivárgottak szerint Trumpot az bosszantotta leginkább, hogy Spicert egy nő parodizálta, ezt az elnök a gyengeség jeleként értelmezte. Márpedig ő gyűlöli a gyengeséget.

Az SNL alkotói hallották a sztorit, legalábbis erre utal, hogy a legújabb epizódban Trump egyik közeli bizalmasát és korai támogatóját, a héten igazságügyi miniszternek kinevezett Jeff Sessionst is egy nő játszotta el. Kate McKinnon olyan vastag déli akcentussal játszotta a karaktert, hogy még nekem is nehezemre esett megértenem, pedig én valaha Alabama határán töltöttem egy évet Georgiában. Az mindenesetre jól kivehető volt, hogy McKinnon szerepe utolsó mondatában Sessions korábbi rasszista botrányaira utalva éppen arról kezd beszélni, hogy

"kétféle ember van, a rendes, meg a fekete...",mire McCarthy elkezdi lelökdösni a pódiumról.

link Forrás

Trump egyelőre nem reagált a Twitterén a legújabb adásra, bár egyik friss tweetjében arról ír, hogy mennyire büszke lányára, Ivankára, aki annak ellenére is büszkén magasra tartja a fejét, hogy a médiában olyan rosszul bánnak vele. 

A szkeccsben McCarthy/Spicer egy ponton felmutatja az IVanka Trump márkájú karkötőjét, és a képen megjelenik egy tévéshopos kedvezményes ajánlat is. Ezzel arra utaltak, hogy Trump a Twitteren támadt rá a Nordstrom divatcégre, amiért az ejtette Ivanka Trump termékeit a kínálatából.

link Forrás

(Via New York Times)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.