Nagy napjai vannak a szíves díszítésű bizbaszoknak

gazdaság
2017 február 12., 05:36
comments 49
Fotó: Scribbletaylor / Flickr CC BY-NC 2.0
photo_camera Fotó: Scribbletaylor / Flickr CC BY-NC 2.0

Továbbra is a desszert és a virág a lengépszerűbb ajándék Valentin-napon, állapították meg az MTI érdeklődésére válaszoló áruházláncok. Tapasztalataik szerint ilyenkor különösen jól mennek a szíves díszítésű ajándéktárgyak, amikből ilyenkor a szokásos sokszorosa fogy.

Jól fogynak ilyenkor a gusztustalan bögrék, szívalakú lufik, párnák, plüsfigurák.

Az áruházláncok megállapításai szerint a Valentin-napi forgalom az ünnepre és az azt megelőző 1-2 napra korlátozódik, ilyenkor ugrik meg a kereslet a desszertekre is. (Via MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.